Kapsalon Harmelen

Afspraak maken

Hairstudio Igor

Hairstudio Igor is een veelzijdige kapsalon in de buurt van Harmelen. Wij zijn gespecialiseerde hairartists die beschikken over verschillende knip- en kleuringstechnieken. Daarnaast werken we met de beste kwaliteit haarproducten, waardoor we met veel zorg en aandacht jouw kapsel verzorgen. Ben je benieuwd naar wat Hairstudio Igor voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze salon.

De kapper die meer in huis heeft dan een goede knipbeurt

Hairstudio Igor is meer dan een gewone kapper. Deze kapsalon is goed te bereiken vanuit Harmelen en heeft flexibele openingstijden. Hierdoor is er altijd de gelegenheid om je te helpen bij het creëren van jouw perfecte kapsel. Je kunt bij ons terecht voor een goede knipbeurt, maar het is ook mogelijk je haar te kleuren of je baard te laten contouren of scheren. Tevens is het mogelijk om langs te komen bij onze kapsalon nabij Harmelen voor een schitterend trouwkapsel. Dit is zowel mogelijk voor de bruid als de bruidegom!

Uitstekende kwaliteit en service

Ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben of ben je toe aan een nieuw kapsel? Kom dan langs in onze kapsalon, die goed te bereiken is vanuit Harmelen. Mocht je vragen hebben dan bereik je ons via 0348 0499 861 of neem je contact met ons op via de website.