Selecteer een pagina

Hairstudio Igor

Bij Hairstudio Igor kunt u alleen zonder afspraak terecht. U kunt op elk gewenst moment binnenkomen om geknipt te worden. 

Bekijk onze openingstijden

Mannen, vrouwen en kinderen

Zonder afspraak

Professionele producten

Home » Kapper Woerden

Kapper Woerden


Hairstudio Igor is een goede en veelzijdige kapper in Woerden. De hairartists zijn gespecialiseerd in verschillende knip- en kleuringstechnieken, waardoor er altijd het kapsel gecreëerd kan worden wat u voor ogen heeft. Bent u nieuwsgierig naar wat we goed kunnen of wilt u meer weten over de kapper uit Woerden? Kom dan langs in onze salon en ontdek het zelf!

Uw kapper in Woerden

Bij Hairstudio Igor kunt u terecht voor meer dan enkel een goede knipbeurt. U kunt ook bij ons terecht om uw baard of snor bij te laten werken. U kunt dan uw baard of snor laten scheren, trimmen of contouren. Daarnaast zijn onze hairartists ook in staat om de mooiste trouwkapsels te creëren, zowel voor de bruid als voor de bruidegom! Als goede kapper in Woerden knippen wij ook kinderen. We zorgen er altijd voor dat de kinderen met een glimlach de salon verlaten. Tevens kunt u hier ook op een professionele manier uw haren laten kleuren. Of het nu gaat om een balayage, highlights of ombre, onze hairartists zorgen voor het mooiste en beste resultaat.

Een kapper die geknipt is voor deze baan

Service is iets wat bij Hairstudio Igor hoog in het vaandel staat. Hierdoor hebben wij flexibele openingstijden en hoeft u op voorhand geen afspraak te maken, waardoor u langs kunt komen wanneer het u uitkomt. Heeft u nog vragen? Dan kunt u bellen naar 0348 499 861 of kom langs in onze salon.

Bekijk ook eens

Ons werk