Selecteer een pagina

Hairstudio Igor

Bij Hairstudio Igor kunt u alleen zonder afspraak terecht. U kunt op elk gewenst moment binnenkomen om geknipt te worden. 

Bekijk onze openingstijden

Mannen, vrouwen en kinderen

Zonder afspraak

Professionele producten

Home » Hairstudio

Hairstudio


Bij Hairstudio Igor kunt u terecht voor een goede knipbeurt. En niet alleen om te knippen, ook voor het kleuren van uw haar kunt bent u bij onze hairstudio aan het juiste adres. The Hairartists zijn gespecialiseerd in verschillende knip- en kleuringstechnieken, waardoor telkens gepast advies gegeven kan worden voor uw kapsel. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen en kinderen zijn hier van harte welkom. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Uw kapsalon in Woerden

Hairstudio Igor is van vele markten thuis. Door de ervaren en gespecialiseerde Hairartists is bij ons alles mogelijk om het perfecte kapsel bij u te creëren. Knippen en kleuren is bij onze hairstudio niet het enige wat mogelijk is. U kunt bij ons ook terecht voor het contouren of scheren van uw baard. Ook als u gaat trouwen kunt u bij ons terecht voor het maken van de mooiste trouwkapsels, zowel voor de bruid als de bruidegom! Hairstudio Igor is tevens te boeken voor verschillende shows, om zo nieuwe stijlen en technieken te ervaren. Dit zodat onze Hairstylists up-to-date blijven over alles wat gaande is in het kappersvak en zo de mooiste kapsels voor u kan creëren.

Haristudio Igor staat altijd voor u klaar.

Onze hairstudio in Woerden heeft erg flexibele openingstijden. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment langskomen zodat wij het mooiste kapsel bij u kunnen creëren. Voor openingstijden kunt u terecht op onze website. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0348 499 861

Bekijk ook eens

Ons werk