Selecteer een pagina

Hairstudio Igor

Bij Hairstudio Igor kunt u alleen zonder afspraak terecht. U kunt op elk gewenst moment binnenkomen om geknipt te worden. 

Bekijk onze openingstijden

Mannen, vrouwen en kinderen

Zonder afspraak

Professionele producten

Home » Barbershop Woerden

Barbershop Woerden


Hairstudio Igor is een veelzijdige barbershop in Woerden. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn dan ook gespecialiseerd in verschillende kniptechnieken en gebruiken de beste kwaliteit producten. Daarnaast heeft onze barbershop in Woerden flexibele openingstijden en kunt u binnenlopen zonder afspraak. Benieuwd naar wat wij voor uw baard kunnen doen? Kom dan langs in onze salon en ervaar het zelf!

Uw veelzijdige barbershop in Woerden

Hairstudio Igor is een allround barbershop in Woerden. Kom bij ons langs om uw baard te laten scheren, trimmen of knippen. Onze Hairartists beschikken over gespecialiseerde kniptechnieken en werken met goede kwaliteit producten, waardoor u vanuit kunt gaan dat uw baard in uitstekende handen is. Daarnaast is het mogelijk om uw kapsel ook bij te werken wanneer u bij ons langskomt. In beide gevallen hoeft u geen afspraak te maken, maar u kunt gewoon plaatsnemen in onze barbershop in Woerden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van Hairstudio Igor of bent u benieuwd wat onze Hairartists voor uw baard en kapsel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0348 499 861 of kom langs in onze salon aan de Molenvlietbrink in Woerden. 

Bekijk ook eens

Ons werk